Webshop

Póthaj rendelés online és telefonon 0-24h!

Kereskedésünk munkatársai SMS / Viber / WhatsApp rendeléseket is fogadnak 0-24h a +36 70 513 - 3631-es telefonszámon! Amennyiben üzenetben küldi el rendelését, kérjük tüntesse fel az alábbi adatokat:megrendelő: Név, Cím, Telefonszám / szállítási adatok: Név, Cím / számlázási adatok: Név, Cím / megrendelt póthaj: hossz, mennyiség, színkód, feldolgozás (copfos, tresszelt, tincses...stb) A címek megadásakor kérjük tüntesse fel az irányítószámot! A számlázási adatokat elhegyhatja, amennyiben megegyezik a szállítási adatoktól. Ügyfélszolgálati időn kívül a telefonon keresztül történő rendeléseket csak SMS, WhatsApp vagy Viber üzenet formájában áll módunkban fogadni.

Mi történik a webshopon keresztül történt póthaj rendelést követően?

A vásárló egy automata email üzenetet kap, melyben a rendelés összesítőt megtekintheti. Ez tartalmazza a megrendelt termékek megnevezését, árát, szállítási költséget. Amennyiben a pénztár oldalon nem azonnal fizetést (paypal, bankkártya) és nem utánvétet, hanem banki előreutalást választott, az email tartalmazza az átutaláshoz szükséges banki adatokat.

Mikor veheti át a megrendelt póthajat?

A szállítás várható időpontja átlagosan 2-4 munkanap. Attól függően, hogy a rendelésnek megfelelő formában éppen készleten van,esetleg beszerzés- vagy előkészítés alatt áll. Amennyiben árubezerzési vagy egyéb okokból kitolódik a várható szállítás ideje, a Szolgáltató értesíti a vásárlót az általa megadott elérhetősgeik valamilyikén. A megrendelés állapotáról tájékoztatást kaphat a +36 70 513 - 3631 telefonszámon, vagy a shop(kukac)pothajcenter.com email címre küldött üzenettel.

Felhívjuk minden kedves vásárlónk figyelmét, hogy a megrendelő személy által megadott hibás adatokból eredő kézbesítési, illetve a Szolgáltató hatáskörén kívül álló szállítási problémákért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.