Hajaink

100%-os természetes import prémium póthajak garanciával!

Hajhosszabbításhoz-dúsításhoz kiváló minőségű első osztályú kelet-európai hajakat forgalmazunk. Széles kínálatunkban mindenki megtalálja számára a legideálisabb póthajat, legyen az egyenes, hullámos, göndör, vékony szálú vagy vastagabb szálú. Előzetesen egyeztetett időpontban személyesen is megtekinthetőek, ahol segítünk a saját hajhoz leginkább illő, megfelelő haj kiválasztásában. Minden tőlünk vásárolt póthaj mellé garancialevelet és a póthajak ajánlott ápolási útmutatóját biztosítunk. Ez utóbbi betartása nagyon fontos ahhoz, hogy sokáig szép és egészséges maradjon a vendéghaj. Egyéni vásárlóinknak, Viszonteladó-, Fodrász-hajhosszabbító kollégáinknak garantáljuk a legjobb minőséget a legjobb tudásunk szerint.

Precíz póthaj feldolgozás többféle technikához

A natúr copfok feldolgozását, színre festését és kíméletes szőkítését profi szakemberek végzik. Nagyon fontos szempont tincsezésnél, tresszelésnél a kartács használata. E nélkül még a legjobb minőségű haj is fordultszálas lehet, ami a póthaj hordhatatlanságához vezet. Sajnos sok „szakember” még hallomásból sem ismeri.

Póthaj tincsezés

Tincsezésnél a legjobb minőségű kristálykeratint használjuk, ami abszolút hajbarát, a saját hajat egyáltalán nem károsítja, ellenben a gyantával és a waxszal, ami egy idő után a haj hullásához vezet. Többféle tincses hajhosszabbításhoz készítünk póthajakat, henger alakú hajvégekkel gyűrűs technikához és keratin lapos kivitelben hőillesztéses eljáráshoz.

Tresszelt hajsorok készítése

Prémium hajainkat nyers copf formájában szerezzük be, így a hajfelvarráshoz szükséges előkészítést is szakembereink kézzel végzik. Előnye a gépi tresszeléssell szemben, hogy jelentősen kisebb a hibalehetőség, illetve a precíz emberi munkának köszönhetően a hajsorba nem kerülhetnek bele rövid szálak. Igény szerint választható vékony, közepes, vastag, szimpla, vagy dupla sorokban a vásárló igénye szerint.

Csatos prémium póthaj

A magas minőségű póthajainknak és precíz kézi feldolgozásnak köszönhetően a csatokkal rögzíthető alkalmi jellegű viseltre ajánlott hajink több évig is hordhatóak. A kézzel tresszelt hajsorokra szakembereink rögzítik az apró csatokat, melyek segítéségével akár 10 perc alatt felhelyezhető és pillanatok alatt eltávolítható.

Kíméletes színre festés és szőkítés

Színre festést kizárólag keratin és argán olaj tartalmú professzionális, ammóniamentes festékkel végezzük, a szőkítését pedig egy speciális folyadékkal (ezáltal védve a póthajat a károsodásától, roncsolódásától, kiszáradásától, töredezettségétől ) oxi és szőkítőpor hozzáadása nélkül. Magyarországon ezt a fajta kíméletes szőkítési eljárást a Póthaj Center kereskedés szakemberei végezték el elsőként. A honlapon szereplő színskálától eltérő színű hajfestést is vállalunk, legyen szó extrém vagy többszínű festésről. Igény esetén készítünk melíros tresszelt, tincsezett és csatos hajat is.

Eredeti olasz UV kék kristálykeratin kapható!

Miért tudunk tökéletes minőségű szőke hajat adni megrendelőinknek?

Kereskedésünk tapasztalt szakemberei nem 1-1 copfból, hanem akár 20-25 kg hajból tudnak gazdálkodni, köszönhetően a folyamatos árukészletnek.

Minden esetben igyekszünk a szerintünk jól és szépen szőkülő póthajakat kiválogatni erre a célra. A szőkítési folyamatot több copffal kezdjük (akár 1-2 kg), így már a folyamat alatt jól látható, hogy melyik copfokból lesz szép szőke póthaj.

Találkozhatunk olyan copfokkal, melyekben túl sok az arany, vagy vörös pigment, ezeket nem akarjuk minden áron szőkíteni, hiszen a tökéletes szőke haj eléréséhez a megfelelő alapanyag elengedhetetlen. Ezekből a copfokból barna vagy vörös színű póthaj készül.

Maga a szőkítési folyamat időigényes, tapasztalatot, szakértelmet és megfelelő alapanyagokat igényel. Amennyiben ezek a feltételek nem állnak rendelkezésre könnyen „eléghet”, vagy kiszáradhat a haj!

A nem megfelelő minőségű szőke póthaj csak bosszúságot okoz, idővel hordhatatlanná válhat, visszatörhet vagy nyúlhat. Ha a minőség Neked is fontos, és tartósan hordható szőke póthajat szeretnél, keress minket, mi minden munkánkra garanciát vállalunk.