Póthaj rendelés online és sms/viber üzenetben a nap 24 órájában

Póthaj rendelését leadhatja telefonon /+36 70 513 - 3631/, vagy ide kattintva ONLINE.

Kereskedésünk munkatársai SMS / VIBER rendeléseket is fogadnak 0-24h!Amennyiben SMS-ben/Viberen/WhatsAppon küldi el rendelsést, kérjük tüntesse fel az alábbi adatokat:

  • megrendelő: Név, Cím, Telefonszám
  • szállítási adatok: Név, Cím
  • számlázási adatok: Név, Cím
  • megrendelt póthaj: hossz, mennyiség, színkód, feldolgozáa (copfos, tresszelt vagy tincses)
A címek megadásakor kérjük tüntesse fel az irányítószámot!

A számlázási adatokat elhegyhatja, amennyiben megegyezik a szállítási adatoktól.

Ügyfélszolgálati időn kívül a telefonon keresztül történő rendeléseket csak SMS vagy Viber üzenet formájában áll módunkban fogadni.

ONLINE RENDELÉS

VIBER RENDELÉS

WHATSAPP RENDELÉS

Hajkereskedésünk garanciát vállal a hajak eredetiségére és fertőtlenítettségre. Garantáljuk, hogy a copfokban nincs virhaj- fordult szálirányú hajszál (erről azonban bevizezéssel lehet meggyőződni), műhaj vagy állati szőr. Mielőtt a vendéghajat felrakatja (amit érdemes Szakemberre bízni, aki megfelelő képzettséggel és referenciával rendelkezik) győződjön meg róla, hogy a póthaj mennyisége, valamint a felrakási technika megfelelő-e az Ön számára. Mivel mi hajak értékesítésével foglalkozunk, ezért az igényelt hajhosszabbítási eljárásra felelősséget valamint garanciát nem vállalunk. 

A nem általunk festett, szőkített illetve bármilyen kezelt hajak után Hajkereskedésünk garanciát nem tud vállalni. 

A nem általunk feldolgozott (tresszelés, tincsezés), illetve az esetlegesen felmerülő problémát nem rögtön jelezve a garancia nem érvényes ( hordott majd megunt, vagy más keze által már festett, szőkített, roncsolt hajakkal természetesen nem tudunk foglalkozni). A garancia nem érvényes azokra az esetekre amikor valaki otthon, szakértelem nélkül megpróbálja leszedni, festeni, szőkíteni magának a póthajat.

Az emberi hajak természetéből adódó tulajdonságokért nem tudunk felelősséget vállalni. Velünk is előfordult már, hogy különböző fejekről levágott copfok még a kíméletes hajfestés ellenére is váratlan módon reagáltak, pl. egyenes hajból göndör lett, egészségesnek tűnő haj visszatöredezett. Minden haj másképpen reagál bizonyos műveletekre. Ezért a vásárolt póthajjal, ha bármilyen műveletet szeretnénk végezni, előtte próbáljuk azt ki egy kis tincsen és az eredmény megismerése után fogjunk csak hozzá a többihez. Az emberi haj különböző környezeti hatásokra, beavatkozásokra más és más módon reagálhat.

Postai csomagküldés esetén amennyiben a vevőnek nem tetszett a rendelt termék, úgy joga van az áru kicseréléséhez az áru átvételétől számított 8 napon belül. A cserélni kívánt termék eredeti, bontatlan csomagolásban, sértetlen állapotban kell, hogy legyen.

Csere: Postai termék visszaküldés esetén csak a normál, nem utánvétesen küldött csomagokat vesszük át, bontjuk ki és kicserélve küldjük vissza a megrendelt címre.

Visszatérítés: Postai termék visszaküldés esetén csak a normál, nem utánvétesen küldött csomagokat vesszük át, bontjuk ki és térítjük meg a termék árát a vevő címére vagy bankszámlaszámára. A postázás költségét mindenkor a vevő állja.


TOVÁBB A RENDELÉSRE

Kövesd a Póthaj Center közösségi oldalait: