Garancia

Grancia, Vásárlói tájékoztató

Hajhosszabbítás előtt, a póthajak felillesztése előtt részletesen olvassa el a garanciára vonatkozó tájékoztatót!

Minden általunk végzett hajfeldolgozásra, szőkítésre, garanciát vállalunk! Tincsezés, tresszelés esetén a póthaj nem hullik, nem gubancolódik, kíméletes szőkítésük, festésük nem roncsolja el a póthaj minőségét. Mindezt több éves tapasztalatunk és szakértelmünk garantálja!

Hajkereskedésünk lehetővé teszi, -ajánlja hajhosszabbítás előtt a póthaj (próba) mosását, (átfésülését).

!! A garancia legfontosabb feltétele a póthaj eredeti gumírozásának-cérnázásának megőrzése !!

A garanciális mosás próbánál ezt vásárló és hajhosszabbító is vegye figyelembe! Ha a garanciális próba mosásnál bármilyen nem várt elváltozás tapasztalható a hajat cseréljük, vagy visszavesszük és visszatérítjük a vételárat 30 napon belül.

Használt, (már felhelyezett póthaj) után reklamációt nem fogadunk el!

  • Az eladó a vevőt a termék vásárlásakor, online rendelésekor részletesen tájékoztatja a póthaj megfelelő ápolásáról, azonban fodrászati ismeretek megtanítására nem köteles, így a helytelen kezelésből adódó hibákért felelősséget nem vállalunk. (Ápolási útmutató a hátoldalon!)
  • A vásárló elveszíti a garanciát a póthaj festése, szőkítése, dauerolása, színezése, a keratin felére vágása, tresszsorok elvágása és a póthaj egyéb vegykezelése után. Ez esetben minőségromlás és higéniai okok miatt a terméket cserélni, visszavenni nem áll módunkban.
  • Higiéniai okokból póthajat nem cserélünk! Csak eredeti bontatlan csomagolású, nem használt póthajat veszünk vissza vagy cserélünk. (Javasoljuk a próba mosást mielőtt az felhelyezésre kerül)
  • A vevő tudomásul veszi, hogy a már felhelyezett póthajért és annak költségéért felelősséget cégünk nem vállal.
  • Felillesztett hajakért – a póthaj hullásáért – felelősséget nem vállalunk. Ez esetben annak a szakembernek kell vállalni a garanciát, aki felillesztette a póthajat. A póthaj hullásának a póthaj minőségéhez nincsen köze, csak a használt ragasztóanyag (keratin) és a felillesztés munkájához van köze.
  • A vevő tudomásul veszi, hogy a forró hajszárító és hajvasaló szárítja és fénytelenné teszi a hajat, valamint gyengítheti a keratint és ez az illesztett haj idő előtti leeséséhez vezethet.
  • Az emberi hajak természetéből adódó tulajdonságokért nem tudunk felelősséget vállalni. Velünk is előfordult már, hogy különböző fejekről levágott copfok még a kíméletes hajfestés ellenére is váratlan módon reagáltak, pl. egyenes hajból göndör lett, egészségesnek tűnő haj visszatöredezett. Minden haj másképpen reagál bizonyos műveletekre. Ezért a vásárolt póthajjal, ha bármilyen műveletet szeretnénk végezni, előtte próbáljuk azt ki egy kis tincsen és az eredmény megismerése után fogjunk csak hozzá a többihez! Az emberi haj különböző környezeti hatásokra, beavatkozásokra más és más módon reagálhat.
  • Személyes vásárlás esetén, melynél látja a színt, hajhosszt (hajtömörséget – hajvégtömörséget) és tapintással a minőséget, ez esetben nem áll módunkban visszavásárolni a póthajat, későbbi minőségi kifogás esetén sem.
  • Postai csomagküldés esetén amennyiben a vevőnek nem tetszett a rendelt termék (attól függően, hogy általános vagy egyedi rendelés, lásd alább!), úgy joga van az áru kicseréléséhez az áru átvételétől számított 8 napon belül. A cserélni kívánt termék eredeti, bontatlan csomagolásban, sértetlen állapotban kell, hogy legyen. Csere: Postai termék visszaküldés esetén csak a normál, nem utánvétesen küldött csomagokat vesszük át, bontjuk ki és kicserélve küldjük vissza a megrendelt címre. Visszatérítés: Postai termék visszaküldés esetén csak a normál, nem utánvétesen küldött csomagokat vesszük át, bontjuk ki és térítjük meg a termék árát a vevő bankszámlaszámára 15 munkanapon belül. A postázás költségét mindenkor a vevő állja.

A haj tapintásának, hajtömörségének nem tetszése esetén, közös megegyezés alapján a vevő 8 napon belül kicseréltetheti a terméket, vagy visszaigényelheti a termék árát. 8 napon belül, ha a vevő nem juttatja vissza a hajat a címünkre, úgy automatikusan beleegyezik, hogy a hajtermék megfelel számára és nem igényel cserét, sem pénzvisszafizetést. 8 napon túl minőségi kifogás esetén nem tudunk cserélni vagy pénzt visszafizetni.

Postai csomagküldés vagy személyes átvétel „EGYEDI RENDELÉS”: Egyedi rendelésnek számít a vevő egyedi igényeire készített póthaj, világosított és festett, vagy göndör, vagy egyedi mennyiség rendelése, tincsezett, tresszelt, csatos póthaj rendelése natúr vagy egyedi színben.
Ezek a megrendelések kizárólag a megrendelő egyedi igényeire készültek, melyet másnak nem tud értékesíteni cégünk, így minőségi nem tetszés, hajtömörség, hajtöredezés, hajvastagság, tapintás …stb. nem tetszése esetén SEM tudunk cserélni vagy pénzt visszafizetni, még 8 napon belül sem.